Кои сме ние

Адресата на нашата веб-страница е: https://www.globaldrivetrainparts.com.

Кои лични податоци ги собираме и зошто ги собираме

Колачиња

Ако оставите коментар на нашата страница, може да се одлучите за зачувување на вашето име, адреса на е-пошта и веб-страница во колачиња. Овие се за ваша погодност за да не мора повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе оставите друг коментар. Овие колачиња ќе траат една година.

Вградена содржина од други веб-локации

Статиите на оваа страница може да вклучуваат вградена содржина (на пр. видеа, слики, статии, итн.). Вградената содржина од други веб-локации се однесува на ист начин како посетителот да ја посетил другата веб-локација.

Овие веб-локации може да собираат податоци за вас, користете колачиња, вметнете дополнително следење од трета страна, и следете ја вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте најавени на таа веб-локација.

Кои права ги имате врз вашите податоци

Можете да побарате да ги избришеме сите лични податоци што ги имаме за вас. Ова не вклучува никакви податоци што сме обврзани да ги чуваме за административни, законски, или безбедносни цели.

Одрекување од одговорност за Pro Gear